01 de juny 2007

Encontres


Quants anys feia que no anava al Zoo? L'última vegada duia ulleres de pasta d'aquelles immenses, marronoses i horribles. D'aquelles que triaven les mares. Llàstima que no m'he pogut quedar gaire per veure'n la decadència, però com a mínim aquesta bèstia tampoc no ha pogut resistir-se de fer bona cara davant l'objectiu. Sempre m'havien semblat uns bons substituts dels coloms.

Ja és definitiu, he pagat el bitllet que el dia 2 d'agost em durà a Tel-Aviv (sí, també he pagat el de tornada). De la gent amb qui viatjo només conec una persona.

He oblidat una frase que volia escriure al bloc. Era alguna cosa del metro. Però avui m'he trobat tres indigents dormint al carrer en ple migdia, dos hipopòtams, dotze furgones plenes d'antiavalots, una pantera negra espatarrada damunt d'un tronc, un conseller d'Habitatge, una carterista desmaiada a la comissaria de Nou de la Rambla, un secretari general de l'Institut d'Estudis Catalans, lleons, un director de diari, micos cridaners, un borratxo del Raval, gaseles petites i les putes de sempre.

2 Comentaris:

Anònim ha dit...

Quina fauna...

Joanaina ha dit...

No fa falta pagar la clavada de l'entrada del zoo per veure la fauna...