16 de juny 2007

Resum vital

La barba em creix sense remei. Ja la tenia llarga, però quan vaig fer el trasllat em vaig deixar la màquina d'afaitar a l'altre pis i ara no tinc temps de tornar-hi.

Dimarts, em vaig llevar a les sis per fer una feineta, vaig anar a treballar a les nou. Quan vaig sortir de la redacció, a les set del vespre, vaig tornar a casa per posar-me, altra vegada, a fer la feineta. Tota la nit. Després d'esmorzar, amb unes ulleres de pel·lícula de pànic, vaig tornar a la redacció (ningú va notar res). Altra volta a casa, més feienta. A les dotze, a dormir, l'endemà tenia trasllat. Ahir, tot el dia passejant mobles per Barcelona amb els companys de pis. Sort dels amics i de la furgoneta de l'Arnau. Vaig acabar destrossat. Aquest matí, redacció (a la tarda m'he escapat aquí, per feina, no us penseu). I ara, que sabeu què faig? Doncs sí, la feineta. Aquesta nit no surto, demà tinc guàrdia. I demà passat. I dilluns… haig de lliurar la maleïda feineta.

Encara tinc tota l'habitació amb els mobles per muntar i la roba dins les caixes. Per això no tinc temps per anar a buscar la màquina d'afaitar.

5 Comentaris:

Anònim ha dit...

Carai amb la feineta :)

maivista ha dit...

no anem bé.. no anem bé... fes el favor de prioritzar.. que no anem bé...

Anònim ha dit...

I els llibres?
Quan em vaig traslladar, el que més em treia la son era on col·locar els llibres, fer caixes de llibres, tornar-los a desar (per tema?, alfabètic?, com petés?)

Laura ha dit...

eiii om va ?

soc una nomada del cyberespaiii i aixo ho demostra :D

petons!

Unknown ha dit...

Poc a poc torno a la normalitat... i amb menys feina, XD

Els llibres? En una prestatgeria i amb un ordre peculiar. Odio els llibres ordenats per mides! Però tancar-los en caixes... això sí que no; han de ser a l'abast de la mà.

Hola Laura! Veig que no deixes d'escriure ;) benvinguda.