14 d’abril 2009

iReflexió

Segurament aquest bloc seria una bona eina per a fabricar relats amb l'ajuda dels lectors. Com el de l'apunt anterior, que podria convertir-se en un bon principi. Bé, ho seria si no fos perquè, òbviament, no el llegeix ni déu. I no m'estranya, hi escric cada vegada que hi ha una eclipsi de Sol.

I, si finalment me'n vaig nou mesos a Cuba, com sembla que faré d'aquí a un parell de mesos, tampoc no ho podré arreglar fins que torni, això.

7 Comentaris:

Aleix ha dit...

Tranquil, de lectors, sempre n'hi ha, que siguin participatius, ja és una altra cosa. La qüestió és perquè fem blogs, per a nosaltres o per als altres?

Unknown ha dit...

Evidentment, per escriure -per nosaltres- i per ser llegits -per als altres-.

Ho considero una eina d'experimentació, un laboratori i un utensili disciplinari equivalent al joc de peses d'un vigorèxic.

Pilar A ha dit...

Home, Enric, si marxes a Cuba aquest és un bon mitjà per seguir en contacte amb la gent que es queda per aquí, no? No siguis manta!
Jo sóc de les lectores que acostumo a passar sense deixar comentaris :P

Unknown ha dit...

tu te'n vas a cuba i jo me'n vaig de barcelona
tot rutlla de la ostia

Laura ha dit...

[si que se't llegeix, encara que no sigui declarat]

pobre de tu que no facis despedida!!

AhSe ha dit...

I que faras a Cuba??

Unknown ha dit...

Te'n vas? I això com és?

No crec que tingui gaire accés a internet, a Cuba. Bé, de tant en tant potser sí... :(

Hi vaig a treballar per la Generalitat al casal català de l'Havana, m'hi estaré 9 mesos. Bé, això si em donen el visat de residència... la beca ja me l'han donada però el visat fa més d'un mes que l'hauria de tenir!

I tant que faré un comiat com cal ;)