17 de març 2008

Observació participant

Amb més de divuit anys i un llaç vermell al cap no es va enlloc, encara que se sigui de Sant Cugat. La pell bruna, les ungles esmaltades, l'ombra d'ulls suau i blavosa, una cara bonica i els cabells rossos no arreglen el llaç vermell, la mirada pàmfila i les sabatetes de taló blanques i negres. A vegades, a la línia del Vallès dels Ferrocarrils es veuen coses així. Éssers estranys i fora de to, nois i noies d'un altre món que s'assembla sospitosament al dels estudiants d'institut de les sèries americanes. Quan els veig, a ells o als dels uniformes de l'escola de l'Opus, no puc evitar pensar que són extraterrestres. O que ho sóc jo.

6 Comentaris:

Anònim ha dit...

fan MOLTA ràbia i MOLT fàstic. i quan pugen tots juntets i totes juntetes encara més...

va anar bé dissabte?

Anònim ha dit...

Si, si, si! Increïble. De fet, les línies dels catalans ens mostren tota la fauna del país, si no, agafa un dia la de l'Anoia.
Per cert, no dius res dels nois (tu no t'hi deus fixar ;-) però des dels 8 anys que porten els cabells pentinats amb assecador i endavant, caient cap a la cara, rotllo 'Es primavera en el corte inglés' i coses semblants. Uf!

Unknown ha dit...

Va anar prou bé, encara que vaig plegar d'hora. Ja has estrenat el pis nou?

Hola Pipi! Me n'alegro que surtis del silenci... :) Si, als catalans hi va tota mena de gent però a la línia del Vallès hi ha cada element... no he dit res dels nois, sobretot, perquè el post el vaig escriure al tren mirant la noia del llaç vermell, que em va servir d'excusa. Però tens raó, m'hi podria entretenir durant hores...

Anònim ha dit...

A mi ultimament em fa fastic agafar els FGC, justament perque n'hi ha tanta gent... "rara". Es que ja no aguanto sentir-los parlant! :-|

proudemax ha dit...

Oh, m'agrada que citis l'Opus just quan torno de visitar una plaga dels seus simpatitzants (que no arriben als vint-i-tres anys) a Roma.

"No pueden entrar a la basílica del Vaticano porque hay un congreso"

"...mmm... ah"

Un parell d'hores més tard:

"Perdonaz, vosotros estábais en el congreso? De qué era?"

"Sí, es un congreso que hacemos una vez al año todas las Universidades y Colegios Mayores del mundo que pertenecemos a la orden religiosa del Opus Dei"

Bene.

Diu "del mundo".
Llavors perquè només vam veure "españolitos"?

Una plaga "qual" llagostes.

Que Déu ens agafi confessats.

(a tot això, val a dir que van ser molt amables, i que la tolerància davant de tot, etc, però ostres, fa un mal d'ulls tant de blau marí junt!)

Unknown ha dit...

quina ràbia...