04 d’abril 2008

Voluntat

Recórrer suburbis càmera en mà és una distracció com qualsevol altra, no deixa de ser millor manera de gastar el vespre d'un divendres o un dissabte que no fer-ho amb un got a la mà. Però cal que la ruta comenci poc abans de la posta, per poder retratar a l'hora màgica, quan el sol ha desaparegut del cel però encara no és de nit. I després, aprofitar la foscor, fer exposicions llargues amb el trípode gaudint de l'ambient sòrdid mentre no es tanca l'obturador.

Perquè busco sordidesa.

Res d'escenes bucòliques, noies boniques o edificis ben acabats; jo vull esquerdes, polígons industrials, centrals tèrmiques, runes i indigents. Jo vull fotografies de la vida tal com és, plena de parets grises. I vull escriure com faig fotografies per aconseguir pàgines de parets grises amb lletres plenes d'esquerdes.

7 Comentaris:

Unknown ha dit...

Ei! Aquest post m'ha agradat molt! La bellesa es pot trobar en les coses més sòrdides i a més a més és més real!

proudemax ha dit...

A mi també m'ha agradat.

Vull veure les fotos, els textos, les parets grises.

Anònim ha dit...

Trobo que aquest post esta molt be.
A mi personalment no m'agrada gens la sordidesa, pero si prefereixo veure la vida tal com hi es.
La veritat ES que a aquest pais hi ha mes indigents, runes i sordidesa que riquesa i pulcritud. De fet, la pulcritud pertany mes als alemanys que a la gent d'aquesta terra: no es part de l'esperit d'aquests llocs! Aparentar-ho es una falsedat que colpeja.
Ultimament penso que potser estaria millor d'anims vivint a un poble mes lleig i no tan fatxenda, com ara a Badia del Valles. Sovint Barcelona fa fastic!
Es sorprenent que un poble com Badia em sembla menys miserable que aquesta metropola plena de mil coses. I de bruticia igualment. A mes, em sembla que dins una ciutat amb edificis senzills, descolorits i sense cap atraccio encara pots somniar.

Anònim ha dit...

Pletòric: "pàgines de parets grises amb lletres plenes d'esquerdes!... et fai una ola!!!

Per cert, Battlespace, una gran descoberta. Merci.

Unknown ha dit...

Gràcies ;)

Els textos i les fotos, poc a poc Proudemax ;) De moment però, si vols fotos clica a "Fotografies", a la columna dreta i mira la categoria streets, per exemple.

Ashe, em penso que a Alemanya també hi ha runes i indigents... encara que ho saben dissimular millor. I Barcelona pot ser més terrible que cap Badia, només cal visitar carrers que normalment esquivaries. Això sí, tens raó que sovint és una ciutat que només vol aparentar.

Pipi, gràcies, m'alegra llegir-te de tant en tant. Continua donant senyals de vida! De Battle Space... és que les fotografies em van semblar brutals...

proudemax ha dit...

Done.

I like it man!

Unknown ha dit...

La resta també és real, menys sincera, menys autèntica, menys escabrosa. Però també és real.
(Et falta el piano, l'opi, la pipa i una mica de chopin, noi )