04 d’octubre 2008

Perill de mort

Sapigueu que, si moro atropellat, serà culpa de Bolaño. Maleït escriptor mort. 2666 m'ha fet tornar a llegir mentre camino, com quan era adolescent. I això implica una mica més d'instint suïcida que quan anava en bicicleta en contra direcció.

També és culpa seva que tingui el bloc mig abandonat.

6 Comentaris:

Sergi ha dit...

Ei, que jo no sóc adolescent i també llegeixo caminant. El que passa és que ho solc fer pels passadissos del metro, o per llocs que conec molt bé. Més que por a morir atropellat, el que m'espanten més són les caques de gos. Vaig a mirar el llibre, a veure què tal.

Aleix ha dit...

Doncs, m'anoto la recomanació, perquè fa temps que no faig això d'anar pel carrer amb el llibre obert. I ja en tinc ganes.

Unknown ha dit...

no et vaig comentar borges, tampoc tots aquells autors que tant es drogaven, ben plens d'àcid lisèrgic i morfina o al revés que ultimament he anat llegint. De fet també estan morts. Llegir pel carrer no ho faig, potser també ho hauria de fer per recordar aquells anys d'adolescència que taaaaant lluny han quedat ja.. ( broma ! va, que tinc bloQ mr.intelectual suicide ) -

c. ha dit...

No el tingues tan abandonat, home! Escriu una mica...

Unknown ha dit...

Ja veus que et faig cas... ;)

proudemax ha dit...

A mi n'hi ha que també em fan caminar llegint, i és terriblement perillós... però el risc tan plaent!